שיפוץ לובי בית משותף

  • שיפוץ לובי בבניין משותף
    עופר | 03/09/2019 06:45

    שלום רב.
    אנו מתגוררים בבניין רב קומות עם 74 דירות.חברת הניהול  רוצה לשפץ אסטתית את לובי הכניסה ולדרוש 3000שח מכל דירה.באסיפת הדיירים השתתפו 19 בעלי דירות.22דיירים שילמו בעבור השיפוץ.24 דירות הן דירות שכורות.בתקנון חברת הניהול עליו כל הדיירים חתמו כשקנו את הדירה ישנו סעיף המציין שדרוש רוב של 51 אחוז מבעלי הדירות כדי לאשר ולבצע שיפוץ אסטתי קוסמטי.אנו מתנגדים לשיפוץ מסיבות כלכליות.נציין שהתשלום החודשי הקבוע  לניהול לכל דירה הוא 1650שח.
    בברכה
    עופר

    • שיפוץ לובי בית משותף
      עו"ד מיכאל שטרית | 03/09/2019 08:24

      שלום וברכה,

      לא ניתן יהיה לבצע שיפוץ מבלי לקבל את הסכמת הדיירים בהתאם לתקנון (51%)

      בברכה,

      עו"ד מיכאל שטרית
      מנהל פורום נדל"ן ומקרקעין

      בן צבי 7א, בית שמש
      טל': 02-9925566 ; מייל: michael@sb-law.co.il

      • רוב
        ארי | 03/09/2019 20:54

        ואם לאסיפה זומנו כולם כדין וההחלטה נעשתה ברוב המשתתפים?