תביעה ייצוגית בדיני עבודה

  • הסכם פרישה מפלה
    דורון | 27/08/2019 07:25

    שלום

    הינו עובדי מדינה בהסכם אישי  ( כ 100 עובדים ) במסגרת הפרטת השרות שהיינו אמונים עליו

    כפו עלינו ( ללא מו"מ}  הסכם פרישה מביש ונאלצנו לחתום עליו באיום שאם לא נחתום לא נקבל כלום .

    דוגמא : פרשתי אחרי 26 שנות עבודה רצופות בגיל 63 ללא פנסייה מוקדמת   תוך שנותנים לי מענק של כ 250,000 ש"ח  !!

    ההסתדרות פשוט מכרה אותנו  !

    אני רוצה להגיש תביעה ייצוגית  בבי"ד לעבודה , כנגד המדינה וההסתדרות !

    האם זה אפשרי ?

    • תביעה ייצוגית בדיני עבודה
      עו"ד עמירם טפירו | 02/09/2019 17:19

      דורון שלום,

      ניתן להגיש תביעה ייצוגית גם בביה"ד לעבודה, בקשר לעילות מסויימות. איני מתייחס לעובדות המקרה הספציפי, שאותו יש לבחון ביסודיות לרבות את השאלה בדבר קיומה של עילה.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      בית אמות משפט, שד' שאול המלך 8, ת"א
      טל': 03-7556999; מייל: amiram@tab-law.co.il