בירור מי עיקל לי את הרכב

  • מה ההליך לביטול עיקול רכב?
    אור | 17/10/2012 00:51

    בטופס חידוש רשיון הרכב שהגיע לידי השבוע נרשם כי הרכב מעוקל. איך אני א. מבררת מי עיקל את הרכב. ב. מנסה לבטל את העיקול- כי לא ידוע לי על שום הליך כזה? תודה- אור

    • בירור מי עיקל לי את הרכב
      עו"ד יוסף ויצמן | 17/10/2012 15:31

      משרד הרישוי אמור לתת לך מידע מי עיקול את הרכב ואיזה מס' תיק. בהצלחה יוסף ויצמן, עו"ד מנהל הפורום

      • מי עיקל לי את הרכב
        אור | 18/10/2012 00:39

        תודה על התשובה המהירה. במשרד הרישוי אומרים שאין להם מידע ושעלי לגשת להוצאה לפועל. בהוצאה לפועל לא מוכנים לבדוק ללא מספר תיק- ואין לי כזה. אז עלי להגיע להוצאה לפועל? תודה- אור

        • ריכוז הליכים בהוצאה לפועל
          חיים שלם | 18/10/2012 17:30

          בלשכת ההוצאה לפעול קיימת אפשרות להוציא תדפיס של ריכוז עיקולים, הגבלות וכדומה של חייב. שם ניתן לראות את מס' התיק ואת נומירטור ההחלטה. בהצלחה

          • רשם המשכונות
            חחח | 18/10/2012 23:53

            ניתן לברר עיקולים ברשם המשכונות באינטרנט ב10 שח לפי מספר רכב אן תעודת זהות

            • רשם המשכונות-הונאה
              תומר | 01/09/2016 13:18

              ביצעתי הליך ברשם המשכונות כפי שהתגוב שלפניי הציעה, הם גבו 10 שקלים ושלחו לי קובץ שלט נמצאה שום רשומה שקשורה בתעודת זהות שלי.
              היום הוצאתי רישיון רכב ורשום שם שהוא עוקל ולכן זה לא מסתדר.

              • אני גם עם אותה בעיה , מצאת פתרון?
                עמיאל | 23/11/2016 11:26

                כתוב לי על הרשיון הרכב מעוכל

                • מה מספר הרכב  לת
                  יוסי | 23/11/2016 12:02

                  • 3810674  לת
                    עמיאל | 23/11/2016 12:31

                    • תשובה
                      יוסי | 23/11/2016 12:53

                      בדקתי ברשם המשכונות ואין שם רישום של משכון.

                      כנראה זה משהו כמו הוצאה לפועל- אולי אפשר לבדוק את זה בדואר.
                      רק תדגיש להם שאתה רוצה לבדוק "עיקול".

                      • בדקתי בהוצאה לפועל ואין כלום  לת
                        עמיאל | 23/11/2016 12:56

                        • תצטרך לגשת למשרד הרישוי  לת
                          יוסי | 23/11/2016 12:59

                          • איך אני יודע מי שם לי עיקול
                            חן ארדיטי | 24/05/2017 19:20

                            איפה אני צריך לחפש?

                            • במשרד הרישוי
                              יוסי | 25/05/2017 09:25

                              אפשר גם לשלוח פקס למספר 03-5027640
                              עם מכתב תמציתי, צילום רישיון רכב וצילום ת.ז. של בעל הרכב.

                              • של מי מספר הפקס? של משרד הרישוי?
                                לאה | 05/09/2017 01:41

                                של מי מספר הפקס הזה?זה מגיע למשרד הרישוי?

                                • כן. מרכז מידע ארצי
                                  יוסי | 05/09/2017 09:09

                                  • מידע על עיקול רכב
                                    מנחם | 08/01/2018 19:52

                                    הייתי היום במשרד הרישוי  בבניין כלל שבירושלים ואמרתי להם שאני רוצה העתק של העיקול , מי המעקל ,מתי עיקלו ,וכו'.
                                    במשרד הרישוי הנ"ל , לא לא היו מוכנים למסור שום פרט.מה לעשות ? והאם זה לא מתפקידם למסור את הפרטים של העיקול?

                                    • שלום מנחם
                                      יוסי | 08/01/2018 23:49

                                      היכן ראית שיש לך עיקול על הרכב?

                              • יודע תוך כמה זמן הם עונים?
                                אמיר | 25/08/2019 17:21

                                אין להם מייל?

                  • עם יש עקול על רכב שלי  לת
                    מהרט יינוודג | 22/03/2018 22:58

      • עיקול משרד הביטחון
        עדי | 13/08/2017 23:29

        רציתי לברר איך ניתן לבדוק עיקול של משרד הביטחון אשמח לעזרה

      • עראבה  לת
        עלי נעאמנה | 01/04/2018 17:02

      • חולון  לת
        ולדיסלבה שישקין | 24/12/2019 10:40

    • עיכול רכב לא ידוע על מה?  לת
      נאדין | 15/09/2019 23:16