הגשת דוח בחברה שפורקה

  • בעיה בהגשת דוח ישן למס הכנסה
    אני | 21/08/2019 13:23

    שלום רב , חברה בבעולתי הפסיקה את פעילותה בדצמבר 2017 עקב בעיות בכלכליות קשות . באותה שנה לא הוגש דוח למס הכנסה עקב המצב . החברה כרגע בהליכי פירוק . קיבלתי מכתב ממס הכנסה הדורש קנס על הזמן שעבר ובנוסף הם מחייבים אותי להגיש את הדוח. הבעיה היא שעקב המצב אין באפשרותי לשלם לרואה חשבון להגיש את הדוח וגם אין לי שום גישה לחומרים . מה עליי לעשות ? למי לפנות ?

    • הגשת דוח בחברה שפורקה
      עו"ד עומר נירהוד | 24/08/2019 14:26

          אתה יכול לנהל משא ומתן עם מס הכנסה על זה. רצוי בעזרת עו"ד שמתמחה בתחום.

      בהצלחה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il