מה עושים עם תכנית פירעון בלתי אפשרית

  • תשלום גבוה מההכנסה הפנויה בתכנית פירעון
    יוסי | 21/08/2019 17:25

    שלום,

    אני נמצא לפני דיון בקבלת הפטר. המנהל המיוחד הגיש את הדוח המסכם. אני משתף פעולה באופן מלא (גם לדבריו) וההכנסה הפנויה שלי לאחר כל ההוצאות הינה 1000 שקלים לדבריו ולמרות זאת הוא מבקש 2400 שקלים לחודש.

    מה הקטע? גם 1000 שקלים בחודש משאירים אותי בלי שקל פנוי (ככה שאם הייתי חולה ולא עבדתי אכלתי אותה), אז מאיפה אני אמור לגרד עוד 1400? מה הסיכוי ששופט בכלל יסכים לזה?

    מה קורה במצב בוא אני מסרב לקבל את תכנית הפירעון?

    תודה

    • מה עושים עם תכנית פירעון בלתי אפשרית
      עו"ד עומר נירהוד | 24/08/2019 14:17

      אסור לך להסכים לתכנית פירעון בלתי אפשרית.

      אם לא תסכים בדיון לתכנית תישאר עוד חצי שנה בהליך, (עדיין עדיף לדעתי מלהתחייב לתכנית פירעון שלא תעמוד בה).

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il