חניתי בתחנת אוטובוס-קבלתי דו"ח משטרה וגם עירייה

  • קובץ מצורף שני דו"חות חניה על אותו מקרה
    ולרי | 20/08/2019 08:18

    שלום.קיבלתי דו"ח משטרה(צודק) על חניה בצהוב-אדום(תחנת אוטובוס) ושילמתי אותו.קיבלתי יותר מאוחר דו"ח העירייה על ממש אותו מקרה(אותו תאריך ומקום חעבירה ואותו מהות העבירה-החניה בצהוב-אדום:תחנת האוטובוס) . ההבדל יחיד זה הפרש בין שעות שנרשמו דו"ח של משטרה ושל העירייה.מה עליי לעשות?האם אני חייב לשלם דו"ח גם לעיריה?תודה

    • חניתי בתחנת אוטובוס-קבלתי דו"ח משטרה וגם עירייה
      עו"ד אורית כהן | 20/08/2019 13:24

      ולרי שלום,

      עבירת חנייה היא עבירה מתמשכת שעקרונית ניתן להגיש בגינה באותו יום דו"חות רבים על זמנים שונים כל עוד העבירה נמשכת. כמו כן גם העירייה וגם המשטרה אוכפות עבירה זו. אולם, נראה לי כי אם תפנה לעירייה ותציין שקבלת בהפרש שעות דו"ח משטרתי(בתוספת צילום), ייאותו לבטל הדו"ח. בכל מקרה אין לך מה להפסיד, כי כאמור מבחינה משפטית מדובר בשתי עבירות נפרדות ולכן עליך לשלם הדו"חות.

      בהצלחה, בכל שאלה נוספת אני כאן.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaws.com