ביצוע פעולות נגד שכן פולש

  • פלישה או השגת גבול
    אלי קרלה | 12/08/2019 18:27

    שכן הציב תשתיות כגון מזגן, מונה גז, צינור ניקוז לחצר שלי וכו וכן פתח חלון לחצר שלי. ברצוני לדעת האם לאחר ידוע בכתב שאם לא יסיר תוך 14 ימי עסקים אני אסיר וההוצאות יכולו עליו, אהיה עלול לשאת באחריות לנזקים שיווצרו לרכושו כמו בעיות ניקוז אצלו או נזק למזגן או המצאות ללא גז לבישול וכיוצא בזה? יש בפעולה כזו מצידי בעיה חוקית?ואם כן על איזה סעיף בחוק מדובר?
    תודה.

    • ביצוע פעולות נגד שכן פולש
      עו"ד גיל קראוס | 15/08/2019 22:47

      ערב טוב,

      צריך להבין את הנסיבות המלאות. יחד להיות שלמען הסר ספק, כדאי לפנות בבקשה לבית המשפט למתן צו מיידי להסרת ההתקנות שנערכו בשטח שלך.

      יש סיכון מסוים שאם ייגרם נזק בלתי הפיך בעקבות הפעולות שלך, אתה עשוי להיות חשוף לתביעות כאלו ואחרות.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il