הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

נוהל הורה קשיש

  • להביא את אבא שלי לארץ
    ירון | 11/08/2019 15:47

    שלום,

    אבא שלי גר ברוסיה, הוא בן 70 והוא לא יהודי(!), לאחרונה הוא מתחיל להיות סיעודי יותר ויותר, אני רוצה שיגיע לארץ על מנת שאוכל לטפל בו והוא יהיה קרוב אלי. הוא ממש בודד שם... ומתקשה לתמרן לבד בין כל הרופאים.

    מה צריך לעשות? מה הסיכויים שלי שזה באמת יקרה?

    • נוהל הורה קשיש
      עו"ד מתן חודורוב | 11/08/2019 15:58

      ירון שלום רב,

      אכן קיים נוהל שיאפשר לך להביא את אביך למדינת ישראל ולהסדיר את מעמדו כתושב קבע.

      ככל שאביך בודד (אלמן / גרוש / רווק) ושאין לו ילדים נוספים סלולה בפניו הדרך להגיש בקשה ולהגיע ארצה.

      אציין, כי גם אם לא עומד בתנאים המופיעים מעלה ובתנאים אחרים המופיעים בנוהל הוא יוכל להגיש בקשה לפי ההחרגות הקיימות.

      למידע נוסף ניתן לפנות למשרדנו בטלפון 03-5750504.

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד