ניתן להגדיל מזונות כאשר ילדי הוגדר כבעל צרכים מיוח

  • ילד בעל צרכים
    שלום | 06/08/2019 18:43

    שלום התגרשתי לפני 16 שנים יש לי 2 ילדים
    נקבע לי מזונות של 4000 שח לילדי צמוד מדד עד לסיום כיתה יב או לחליפין תעודת 12 שנות לימוד כיום סכום המזונות עומד על 4600 שח
    בזמן הגירושים הילדים היו קטנים ובמהלך השנים נקבע שהילד הוא בעל צרכים מיוחדים השאלה שלי האם לדבוק בפסק דין שיש לי ביד שמורה לי להפסיק לשלם עליו מזונות כי הוא סיים יב ויש לו תעודת סיום או להמשיך לשלם עד גיל 21
    (עוד אדגיש שאני בקשר טוב מאוד על ילדיי ואני קונה להם ללא הכרה מעבר לתשלום המזונות )
    תודה רבה

    • ניתן להגדיל מזונות כאשר ילדי הוגדר כבעל צרכים מיוח
      עו"ד לימור מסר | 10/08/2019 22:09

      שלום ,

      העובדה שנקבע שילדך בעלך צרכים מיוחדים, וככל שצרכיו עולים על צרכיו של קטין רגיל, הדבר מהווה שינוי נסיבות מהותי המצדיק בקשה להגדלת מזונות לביהמ"ש לענייני משפחה.

      בברכה,

      עו"ד לימור מסר
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דרך אבא הלל 12, רמת גן
      טל': 03-6139056 ; מייל: limormeser@hotmail.com

    • כבר לא קטין
      שלום | 11/08/2019 18:16

      שלום לך הילד כבר לא קטין (19) ולפני גיוס לצבא השאלה אם להמשיך לשלם מזונות עליו או ללכת לפי הפסק דין שיש לי ביד שמורה להפסיק ברגע שסיים יב ו12 שנות לימוד