העברת פעילות קרן גידור לבנק אחר

  • העברת חשבון פעילות של קרן גידור לבנק אחר
    עופר | 10/08/2019 10:12

    שלום, השקעתי בקרן גידור  בהיותי שותף מוגבל שהופעלה בבנק הבינלאומי. הוחתמתי על טופס w8. טופס הכר את הלקוח וכן טופס אשר בו הבנק מסיר כל אחריות מאופן הפעילות.  לאחר מספר חודשים חשבון פעילות הקרן הועבר לבנק דיסקונט. לא הוחתמתי על מסמכים כלשהם. לאחר 4 חודשים מיום כניסתי הקרן נמחקה עקב פעילות עיקרית באופציות. פניתי למנהל הדסק בבנק דיסקונט אשר סרב לשתף פעולה באומרו כי אין בינינו יחסי בנק לקוח.  אעפי כן הדבר תמוה בעיני כי איך הבנק הסכים להעביר לידיו קרן של קרוב ל8 מיליון בלי לשאול מהיכן הכספים? ידוע לי כי הבנק מסר למנהל הכללי פלטפורמה מסחר שממנה הוזרמו מאות פעולות של כתיבות וסגר למנהל את הפעילות עם צימצום הבטחונות ולכן הבנק דאג לעצמו בלבד.  אודה לכם על הארה בסוגיה זו.

    • העברת פעילות קרן גידור לבנק אחר
      עו"ד אבי זילברפלד | 16/08/2019 00:01

      שלום רב,

      לא ניתן להשיב ממבלי לקרוא היטב את כל המערכת ההסכמית בינך לבין הקרן.

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il