המדינה לקחה - המדינה גם תחזיר????

  • המדינה לקחה כספים
    חיימוב | 08/08/2019 16:15

    אבי היה מבוטח בביטוח הדדי דרך חברת נתיב ונפטר ב3.9.2001

    אימי  המשיכה לשלם עבור ביטוח זה עד מאי 2014.

    גילינו שלאחר ששילמה עשרות שנים את הביטוח לא נוכל לממש אותו, מכיוון שהקופה ביטלה את הביטוח בסוף אפריל, 2014, בהחלטה חד צדדית, בלי להודיע לנו כלל.

    אכן בדקנו לפי תלוש פנסיית שארים מחברת נתיב שקיבלה, לא נגבו תשלומים מאז מאי 2014.

    אימי נפטרה ב19.7.19 וטענה מספר פעמים רב ששילמה עבור ביטוח זה, אך לא עלה בידינו למצוא כספים אלה, גם לא בהר הכסף כשהייתה עוד בחיים

    שמעתי שהמדינה לקחה כספים אלה.

    מה ניתן לעשות? איך הדבר ייתכן?

    תודה רבה מקרב לב

    • המדינה לקחה - המדינה גם תחזיר????
      עו"ד אלי לוטן | 11/08/2019 19:02

      שלום לך חיימוב,

      משאלתך קשה להבין אילו כספים נלקחו (האם כספי חסכון?) ומהי המשמעות של הפסקת ביטוח בקרן הדדית.

      מדובר במקרה ספציפי שמחייב התייעצות עם עו"ד (להבדיל מעניין עקרוני או כללי).

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום דיני ביטוח

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com