אחריות שנת בדק

  • אחריות שנת בדק
    מור | 07/08/2019 22:37

    במסגרת תיקוני שנת בדק, בכדי לתקן חדירת רטיבות מקיר חצוני, צריך להסיר מהקיר שלט מסחרי גדול שנתלה עליו.
    השלט הוא לא הגורם לרטיבות, הרטיבות במקום גבוה ממנו, אבל עדיין בשביל הטיפול צריך להסירו ולאחר העבודות להרכיבו מחדש.
    באחריות מי ההסרה וההרכבה לפי החוק? באחריותי (הבעלים של השלט והמבנה בהווה) או באחריות הקבלן שבנה את המבנה?

    • אחריות שנת בדק
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 11/08/2019 12:13

      שלום מור,

      יש לבחון את הוראות חוזה המכר.

      כעקרון - על הקבלן להשיב את המצב לקדמותו כך שניתן לטעון שעליו לממן את פירוק השלט והתקנתו מחדש.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com