האם ניתן למשוך מקרן השתלמות לאחר קבלת הפטר?

  • הפטר
    יניב | 05/08/2019 10:33

    לאחר הפטר כבר שנה רוצה למשוך קרן השתלמות שלחתי הפטר להם אומרים לא ניתן למשוך רוצים אישור מנאמן יש סעיף רשום הכל מוקנה לקופה

    • האם ניתן למשוך מקרן השתלמות לאחר קבלת הפטר?
      עו"ד נילי רובינוב | 05/08/2019 20:42

      יניב שלום רב,

      שמחתי לראות שאתה נמצא בשלב שלאחר קבלת הפטר.

      לשאלתך, ככל ונרשם במסגרת תנאי ההפטר כי כספי קרן ההשתלמות מוקנים לקופת פשיטת הרגל הרי שאין באפשרותך למשוך את הכספים ובמועד נזילותם הם יועברו לקופת פשיטת הרגל.

      ככל וקיימת החרגה על הכספים המצויים בקרן ההשתלמות, ועדיין החברה מסרבת להעביר אליך את הכספים עליך לפנות למנהל המיוחד בבקשה שיסיר את העיקול/ רישום הערה שנרשמה בחברה המחזיקה את הכספים עבורך.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל והוצאה לפועל

      רחוב סחרוב 19 קומה 1 כניסה D, קניון ערי החוף, ראשון לציון
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com

      • יניב
        יניב | 06/08/2019 12:23

        רק רשום כספים יתגלו חברות ביטוח לפני הפטר אחרי יעוברו קופת פשיטת רגל לא רשום קרן השתלמות

    • קרן השתלמות
      יניב | 06/08/2019 08:56

      רשום הפטר כל כספים כולל חברות ביטוח אם יתגלו לאחר הפטר יעברו לקופה זה אומר קשור לקרן השתלמות לא מבין