קבלת הפטר חלוט

  • מה הסיכוי לסיים פשיטת רגל
    רותם | 01/08/2019 21:08

     חייב שנמצא בפש"ר בגלל חוב של 68000 ש' ל-2 חברות אשראי ובנק ,

     מתפרנס מביטוח לאומי ולא עובד כרגע ומשלם את התשלום לפש"ר ומגיש את הדוחו"ת למנהל

     המיוחד בזמן והוא שנתיים אחרי צו כינוס ועוד מעט יש דיון בעניין שלו ומעוניין לדעת מה

     הסיכויים שלו לקבל הפטר חלוט ובמה זה תלוי ? האם יתחשבו במצב שלו לטובה ?

    • קבלת הפטר חלוט
      עו"ד עומר נירהוד | 03/08/2019 11:55

      אם אתה מתכוון, האם יש סיכוי לקבל הפטר לאלתר, ללא תכנית תשלומים, זה תלוי ביכולתו של החייב להשתכר.

      מדובר בסכומי חוב נמוכים מאוד. אתה לא מפרט מה גילו של החייב, יכולתו לפרנס וכדומה - רק לעיתים רחוקות בית המשפט יתן הפטר חלוט לאלתר, ללא תכנית פירעון.

      יותר סביר להניח שתיקבע תכנית נמוכה - 200-400 שח לחודש לכמה שנים, שבסופן יתקבל ההפטר החלוט.

      בהצלחה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il