השכן שלי מטריד אותי ומפר את צו ההרחקה - והרשויות לא עושות כלום! מה לעשות?

  • עברין מין מקליט אותי מחמש בבוקר
    אלונה | 29/07/2019 05:25

    שכן בן 25 אני בת 68 - יש לי דלקת פרקים ניוונית קמתי הבוקר עם כאבים קשים בשתי כפות רגלי.

    השכן צעק בטרוף תקחי את הרגליים ותלכי מהבית. יש צו הרחקה והוא מפר צו הרחקה.

    הוא מקליט את הבכי שלי ומוסיף לזה אפקטים של אנחות מין אתמול השמיע כל היום

    בנוסף משמיע צרחות מסדרת אימים ואומר את שומעת זאת את תשלמי לי 100000

    צו הרחקה כתוב במפורש משטרה חייבת לטפל בזה

    100 לא רוצים לשלוח ניידת. הוא מקליט שיחות ואטסאפ, נכנס לחשב שלי, לחשבון שלי יודע הכל עלי ועושה צחוק מהכאבים שלי ועוד מעז וממשיך לצעוק עלי - תלכי מהבית משמי קולות של אזעקה של מלחמה מבוימים וצועק בטרף תלכי מהבית. מתעלל בי !!! מה לעשות ?

    משטרה 100 לא רוצה לשלוח לי ניידת. הוא מאיים שירביץ לי מכות יש לו נשק הוא יהרוג אותי וישרוף את הבית.

    • השכן שלי מטריד אותי ומפר את צו ההרחקה - והרשויות לא עושות כלום! מה לעשות?
      עו"ד אמיר מורשתי | 31/07/2019 08:52

      אלונה יקרה,

       צר לי מאוד לקרוא על מסכת ההתעללות שאת עוברת והעובדה שבסופו של דבר את חשה שאת לבד ללא כל עזרה מצד הרשויות.

      עצתי לך להקליט את השכן כשהוא מפר את צו ההרחקה ( כדאי מאוד שגם תעמתי את השכן על כי הוא מפר צו הרחקה ומעניין יהיה להקליט את תגובתו )  ועושה את " ההצגה" שלו על חשבונך ואז לפנות בדחיפות לבית המשפט שנתן את צו ההרחקה - להשמיע לו את ההקלטה ולהסביר שהמשטרה לא מסיעת לך חרף הצו- אני סמוך ובטוח שאחרי שבית משפט יתערב בנושא המשטרה תתנהג אחרת לחלוטין...

      מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      • שכן מפר צו-תגובה
        עזרא שוורץ | 03/10/2019 00:59

        הייתי נזהר בנושא הקלטה. מי שמספיק תוקפן, עשוי גם לתקוף פיזית אם ידע שהוקלט. לצערי, נתקלתי במקרה בו שכן תקף קשישה מבוגרת ממנו בשלושים שנים שבע (7!) פעמים וחלונותיה במשטרה נסגרו אחרי עשרה ימים בממוצע, בלא שהשכן הובא אפילו פעם אחת לחקירה במשטרה. סגן מפקד התחנה הודה בישיבה אצלו כי היה חיפוי,  אך טען שאינו קיים עוד. אשרי המאמין.