האם עו"ד ישראלי יכול לייצג בקפריסין

  • פרשה בקפריסין
    שני | 21/07/2019 14:26

    האם ישנה משמעות לעו"ד פלילי ישראלי בפרשה של הנערים בקפריסין? או שהם צריכים עו"ד מקפריסין?

    • האם עו"ד ישראלי יכול לייצג בקפריסין

      לשני שלום,

      עורך דין ישראלי אינו רשאי להופיע בבית משפט במדינה זרה, אלא עם כן יש לו רשיון לכך. במקרים רבים אזרחים ישראלים שהסתבכו באירוע פלילי בחו"ל, מעדיפים שילווה אותם גם עורך דין ישראלי, אשר יכול לסייע באיתור עו"ד מקומי מתאים, וכן להסביר ו"לתווך" לאזרח הישראלי את ההתרחשות המשפטית. ההגנה המשפטית עצמה חייבת להתבצע ע"י עורך דין המורשה לייצג באותה מדינה.

      בברכה,

      גדעון קוסטא, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      בית סילבר קומה 5,
      רחוב אבא הלל 7, רמת גן
      טל': 052-4802244 ; מייל: costagidi@gmail.com