צמצום בהיקף העסקה

  • מעבר ממשמרות למשמרת אחת
    אבנר | 18/07/2019 13:03

    שלום רב, שנים שאנחנו עובדים בשתי משמרות

    משמרת בוקר מהשעה 6 עד השעה 15:30 ( ואחרי זה שעות נוספות)

    ומשמרת שנייה מ15 עד 24 ( ואחרי זה שעות נוספות)

    כיום בגלל שינויים ארגוניים אין צורך בשתי משמרות ( לא בגלל בעית תקציב או משהו)

    עם שתי משמרות כמובן שהיינו מרויחים משכורת הרבה יותר גבוהה, המעסיק אומר שהוא בודק את העניין והוא מתכוון לפצות בשכר השעה אבל עוד לא נסגר כמה והם מתייעצים עם עורכי דין לעינייני עבודה, יש לציין שהמעסיק הוא מעסיק מצויין ואמין

    השאלה האם יש חוק שאמור להגיד כמה פיצוי מגיע??
    יש לציין שאני באופן אישי עובד ככה יותר מ10 שנים( מאז שהתחלתי לעבוד) אשמח לתשובה

    • צמצום בהיקף העסקה
      עו"ד לילך אקרמן | 19/07/2019 15:25

      שלום רב

      על פניו מדובר בהרעת תנאים אשר לכל היותר מזכה אתכם באפשרות להתפטר בדין מפוטר נוכח ההרעה. אין חובת פיצוי של המעסיק נוכח השינוי למעט השלמת פיצויים למי שמתפטר בדין מפוטר נוכח השינוי. כל תשלום שהמעסיק מוכן לתת לכם מעבר הוא הטבה

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il