זמן קפה

  • 0.5 שעה הפסקה במשרה מלאה
    דוד | 19/07/2019 08:01

    במשרה מלאה מגיע חצי שעה הפסקה. משרה 8-17 חמישה ימים בשבוע. האם זה כולל כוס קפה או ללא כוס קפה? אני מתכוון שבנוסף לחצי שעה הפסקה. לא בזמן ההפסקה.
    תודה

    • זמן קפה
      עו"ד לילך אקרמן | 19/07/2019 15:32

      שלום רב

      החוק מדבר על 3/4 שעה כאשר חצי שעה מתוכה לפחות ברצף שכן יתר הזמן הוא בעצם זמן קפה שירותים וכיוב . בכל מקרה אין הגדרה באשר לזמן הקפה וכל מקרה בודקים לגופו

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il

      • תודה אשמח לקישור לחוק
        דוד | 19/07/2019 20:56

        לעורכת דין אשמח מאוד לקבל קישור לחוק או את שם החוק תודה רבה.

        • חוק שעות עבודה ומנוחה והתקנות החלות על פיו
          עו"ד לילך אקרמן | 22/07/2019 13:48

          בברכה,

          לילך אקרמן, עו"ד

          מנהלת פורום דיני עבודה

          העמק 52, כפר יונה
          טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il