זייפו חתימתי על שטר חוב

  • זיוף חתימה על שטר חוב
    נופר | 17/07/2019 12:04

    שלום.
    ב2015 שכרתי יחידת דיור בבניין שבו יחידות דיור בבעלות חברה,בזמנו זכור לי שנתתי שטר חוב עם ערב וזה גם מה שכתוב בחוזה שצריך ערב.
    היום ב-2019 המשכיר הגיש שטר חוב  להוצאה לפועל שבו יש את חתימתי ללא הערב,אני לא חתמתי על שטר חוב זה ואין שם גם את חותמת החברה,הוא זייף את חתימתי,כמובן שהיא חיקוי לחתימתי האמיתית,הוגשה תלונה במשטרה
    כשעזבתי את היחידה ב-2015 בא אדם מטעם החברה ובדק ,אין שום רבב וגם לא הועלו טענות כלפיי.
    שאלה-האם יש לו בכלל מקום להמציא טענות כלפיי בבימ"ש כשזה שטר חוב אחר שלא אני חתמתי?
    אם הוא יטען שהוא איבד את הדף עם הערב האם הוא בכל זאת יכול לתבוע את הסכום בשטר?

    • זייפו חתימתי על שטר חוב
      ליאור חאיק, עו"ד | 19/07/2019 13:58

      היי נופר,

      עליך לשכור עורך דין ולהגיש התנגדות לבקשה לביצוע שטר לאור טענתך כי החתימה זויפה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com