מגורים בבית האח

  • מגורים בבית האח 22 שנה בשכירות
    דני | 15/07/2019 14:14

    שלום, חברה שלי גרה עם בעלה בבית של אח שלו, 22 שנים, עכשיו הם מתגרשים, יש לה זכויות בבית? הם גרו חינם כאילו הבית של הבעל ורק רשום על שם האח, יש לה 3 בנות, לפני שהיא לוקחת עו"ד במעט הכסף שלה, היא רוצה לדעת אם יש בכלל סיכוי לבעלות חצי על הבית בגלל השנים הרבות שגרה כאילו היא הבעלים, תודה.

    • מגורים בבית האח
      עו"ד מיכאל שטרית | 18/07/2019 09:20

      שלום וברכה,

      עצם מגורים בשכירות לא מהווה "בעלות" יחד עם זאת, רצוי לבחון את מהות הזכויות ואת הסיבה שבגינה התגוררו "בחינם" בבית האח. אולי מכאן תצמח הטענה...

      בברכה,

      עו"ד מיכאל שטרית
      מנהל פורום נדל"ן ומקרקעין

      בן צבי 7א, בית שמש
      טל': 02-9925566 ; מייל: michael@sb-law.co.il