הצטרפות לפרוייקט שיוזמת העיריה

  • תבע
    לונה | 13/07/2019 16:58

    שלום,
    אני גרה בבניין ישן ומתפורר בן 3 קומות.
    צמוד למגרש שלנו עומדים לבנות פרוייקט גדול של כמה בניינים בני כ 10 קומות. בינהם מבנים מסחריים ומבני ציבור. הפרוייקט בחלקו שייך לעירייה.
    הרחוב שלנו הוא רחוב קטן ללא מוצא עומד להפוך לרחוב סואן ועמוס.
    שאלתי היא האם אפשר לאלץ את העירייה לצרף את המגרש שלנו לפרוייקט? סך הכל גם אנחנו " תוקעים"
    את הפרוייקט מבחינה ויזואלית ותחבורתית.(כבר הוגשו בעבר התנגדויות של התושבים לפרוייקט שרק גרם לעיכוב קל).

    • הצטרפות לפרוייקט שיוזמת העיריה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 14/07/2019 16:58

      שלום לונה,

      לפני מתן תשובה לשאלתך יש לערוך בירור עובדתי נרחב.

      כעקרון העיריה איננה חייבת לבצע עבורכם את הפרוייקט אולם אתם רשאים להתקשר בעסקה (למשל - עסקת קומבינציה) עם קבלן שיממש את זכויותיכם בהתאם לתב"ע.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com