הפקידו לי כספים במהלך הליך פש"ר

  • שאלה חשובה
    ירון | 12/07/2019 23:20

    שלום אני נמצא בצו כינוס כבר 4 חודשים.הופקד בטעות צ'ק לחשבוני שהוא צ'ק ביטחון לא עבר אי אר אן או משהו בסגנון .והצק חזר ואני מודאג כי הוא מוצג בחשבון.האם הכונס רואה את זה האם יפרקו לי את הצו כינוס ואם כן מה אני צריך לעשות תודה.

    • הפקידו לי כספים במהלך הליך פש"ר
      עו"ד קובי צאיג | 17/07/2019 12:34

      שלום רב!

      לא הבנתי את שאלתך האם מדובר בצ'ק שהפקידו לזכותך בחשבון הבנק שלך או צ'ק שאתה נתת לצד שלישי כלשהו והוא חולל באי פירעון?

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com

      • המשך לשאלה
        ירון | 17/07/2019 12:47

        תודה על תגובתך מדובר על צ'ק שאני נתתי בטעות אבל הצ'ק שולם ולא נעשתה שום תביעה נגדי

        • מה משמעות העובדה שהופקד לחשבון שלי שיק במסגרת פשר
          עו"ד עומר נירהוד | 03/08/2019 12:02

          בוקר טוב,

          אני רוצה שפספסנו את השאלה שלך.

          אתה יכול לישון בשקט - לא מכיר את המצב שלך, אבל בדרך כלל המנהל המיוחד לא מבקש ולא עובר על חשבונות בנק.

          גם אם הוא יעבור, אתה מקסימום תסביר מה קרה. אם אין פה העדפת נושים אחרת (תשלום השיק למשל לנושה), אני לא רואה בעיה.

          מעבר לכך - אני צריך להבין פרטים מדוייקים ואדע לענות לך. אבל אני לא רואה סיבה שלא תישן בשקט בגלל זה.

          תשתדל שזה לא יקרה שוב-  פעם אחת זו טעות, יותר מזה זו כבר שיטה...

          עומר

          בברכה,

          עומר נירהוד, עו"ד
          מנהל פורום פשיטת רגל

          רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
          טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il