הסכם שימוש בפורום

  • קובץ מצורף האם יש לי זכות חוקית לדרוש מאתר למחוק את כל התוכן?
    J | 01/07/2019 12:17

    מזה תקופה ששיתפתי אתר-פורום בתוכן מקצועי שלי ללא קבלת תמורה. בעקבות התנהלות שלילית שלהם אני לא רוצה שהם יוכלו להמשיך לרוויח על חשבון הידע המקצועי שלי.

    בהרשמות לאתר-פורום חתמתי על הסכם מדיניות פרטיות, ובסיור באתר מצאתי גם דף תנאי שימוש (מצורף). האם יש באלו כדי להסיר את הזכויות שימוש שלי על החומר המקורי שלי שאני העליתי? האם יש לי בכלל זכות יוצרים על חומר מקורי שלי שאני מעלה לפורום? החומר כולל טקסט, ותמונות כולן מקוריות שלי.

    • הסכם שימוש בפורום
      עו"ד אפי אהרונוב | 08/07/2019 16:43

      שלוםרב,

      ככלל\ תנאי שימוש הם מעין הסכם בין האתר לבין מי שעושה בו שימוש ועל כן יש לבחון אותם בכדי לאמוד את היקף זכויותיך. מאחר והפורום מיועד אך ורק למתן מענה לשאלות משפטיות ולא ניתן לתת במסגרתו יעוץ משפטי פרטני.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      בצלאל 1, בית יעקב, רמת גן
      טל':03-5057171; מייל: info@ea-law.co.il