נזק לשיער עקב רשלנות של ספר

  • ספר שהרס לי את השיער גרם נזק נפל חצי שיער בכיור
    אילנה | 01/07/2019 09:36

    היי הייתי אצל ספר שהיה צריך לעושת לי צבע בלונד בשיער ונפל חצי שיער בכיור יצאתי משם שבורה והרוסה נפשית קשה עד היום אני מנעשה להשתקם מזה ,הספר הבטיח שיהיה אחריי עלי השיער ויעשה לי טיפולי לשיער עד שיצמח אבל הפך אני עוד שילמתי לו כספים על חומר משקם על תוספות של הרכיב לי ויום למחרת הורדתי אותם ועוד לקח לי מחיר מלא וקניתי עוד מלא חומרים משקמים בשביל השיער מכספים שלי ועוד הלכתי לאיש מקצוע שמבין ובתחום השיער שיעשה לי תוספות שיער בצורה מקצועית ושילמתי על הזה הרבה מאוד כסף וחוץ מכספים שהוצאתי הנזק הכי גדול שנעשה לי זה נזק נפשי רגישי שלא הייתי יוצאת לאירועים לימי יום הולדת וכל דבר שקשור לסביבה של אנשים חוץ מעבודה וגם זה השאלות שהייתי צריכה לספוג ולהסביר מה קרה לשיער היפה שלך התביישתי מול הילדים מול בעלי הייתי יושנת עם כיסוי על הראש הרגשה קשה אבל אני כותבת ועדיין קשה לי וגם לאחר מכן אני מגלה שהוא עשה נזק לאחות של לקוחנ שלי

    רציתי לדעת איך התלהיך של התביעה והאם אני יכולה להוציא את כספים שהוצאתי מנזק שהספר גרם לי תודה על מענה

    • נזק לשיער עקב רשלנות של ספר
      עו"ד גיל קראוס | 02/07/2019 15:39

      צהריים טובים,

      אם אכן מדובר ברשלנות של הספר שגרמה נזק לשיער שלך, אז את יכולה לתבוע אותו על כל הנזקים, הישירים והעקיפים, כולל עגמת נפש.

      צריך להבין מהו הנזק האמיתי ואולי גם לבחון את הנושא הרפואי / נפשי. אם מדובר בנזק שהוא פחות מ - 33,000 ש"ח אפשר כעיקרון גם להגיש תביעה לבד בבית המשפט לתביעות קטנות.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il