הפסקת ייצוג עורך דין

  • תביעת נזיקין אחרי תאונת דרכים
    אלה | 30/06/2019 09:57

    שלום, בעלי עבר תאונת דרכים לפני 4 וקצת שנים
    בעודו בבית החולים הגיעה עורכת דין והציעה לייצג אותו, הוא חתם
    אותה עורכת דין מייצגת גם את שאר נפגעי התאונה.
    אנו לא מרוצים ממנה ומהתנהלותה בכלל! החוזה איתה מחייב אותנו לשלם לה אחוזים מסכום הפיצויים שייקבל בתביעה גם במידה ואנו בוחרים שלא לתת לה לייצג אותו.
    יש דרך להשתחרר מהחוזה הזה? האם זה לא בניגוד לחוק להחתים אדם בעודו בבית חולים?

    • הפסקת ייצוג עורך דין
      עו"ד גיל קראוס | 02/07/2019 15:37

      צהריים טובים,

      ניתן תמיד להפסיק ייצוג של עו"ד, השאלה היא מה שכר הטרחה שתידרשו לשלם לה.

      קודם כל יש לעיין בהסכם והאם הוא מתייחס למקרה של הפסקת ייצוג באמצע הדרך. אם כן, אז עשויה בעיה לתקוף את ההתחייבות, אלא אם כן בית המשפט יקבל את הטענה שהחתימה בבית החולים הייתה לא תקפה.

      אם אין התייחסות לכך בהסכם, אז צריך לבחון את מה שנעשה עד כה בתיק כי בית המשפט על מנת להעריך את נושא שכר הטרחה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il