חלוקת שכט עוד ואגרה כשיש יותר מחייב אחד בתיק ולחוד

  • חלוקת שכט עוד ואגרה כשיש יותר מחייב אחד בתיק ולחוד
    אייל | 27/06/2019 14:36

    תיק הוצאה לפועל נפתח נגד שני חייבים. סה"כ קרן חוב 3,000 ש"ח.

    כבר בפתיחת התיק ציין הזוכה בעצמו, כי החוב אינו "ביחד ולחוד" אלא 2,500 לחייב 1 בנפרד, 500 לחייב 2 בנפרד.

    איך מתחלקים שכט א, שכט ב, אגרה והוצאות ? - האם בפרופורציה כך שכל אחד מהחייבים משלם ביחס לסכום הקרן שלו, או שמתחלק שווה בשווה ללא קשר מה סכום הקרן הנתבע מכל אחד ?

    אבקש הפניה לתקנה המתאימה או לפסיקה.