3 דוחות חניה במקום מגוריי

  • 3 דוחות חניה במקום מגוריי
    שלי | 12/06/2019 23:47

    שלום
    אני מתגוררת בדירה של אימי  בנתניה כ10 שנים ובכל מקום מעודכנת הכתובת ללא שינוי.   לפני כמה שנים קניתי רכב ומאז נאמר לי שעליי לקבל תו חנייה בשנה ראשונה.
    לאחר מכן נ4מר לי שגם בשנה שניה עליי להציג מסמכים וכל התהליך מחדש . עכשיו שנה רביעית פספסתי את המועד והתברר שפג תוקף של התו .אני חונה ליד הבית תמיד   ועכשיו בחודש האחרון קיבלתי שלוש קנסות שמהם  ראיתי רק אחרון שהצמידו לי לרכב וכאשר התקשרתי לרשות החנייה אמרה הפקידה שיש עוד 2 נוספים אותם פקח לא טרח להצמיד על הרכב שלי.  לא רשום במחשבם של הפקחים שאני מתגוררת כאן 10 שנים? זה פשוט גזל! כשבאנו לקבל תו לשנה נוספת , הפקידה אמרה פתאום שיש לנו חניה בבניין. חובה עלי לומר שמדובר אזור מעין טזור תעשייה שמוקף בעסקים קטנים שלא נןתנים ולא יתנו לאף דייר להתקרב לחנייה שלהם וזה ידוע לרשות החנייה. כאשר שאלתי איך קוגם נתת לי לחנות ? אמרה הפקידה :" קיבלת צופר"!!!! לקרוא ולא להאמין. לבסוף, ריבלתי תו וזה לשנה בלבד שוב. טיך לבטל קנסות האלה?
    תודה