האם פרסום התנהלות המעסיק מהווה לשון הרע?

  • פרסות הגשת תביעה נגד מעסיק
    מוטי | 12/06/2019 06:28

    אני רוצה להגיש תביעה נגד מעסיקי שלא שילם לי פנסיה והפחית משכרי האחרון 3 אלף שח.
    ברצוני לעדכן בפירוט את חבריי שעדיין עובדים בחברה זו במסרגרת המלחמה שאני עומד לפתוח . האם זה חוקי?
    תודה

    • האם פרסום התנהלות המעסיק מהווה לשון הרע?
      עו"ד אורי שורר | 16/06/2019 18:16

      מוטי שלום,

      עדכון חבריך כפי שכתבת יכול להוות לשון הרע אם אינך דובר אמת או אם אינך מאמין בדברים הללו והפירוט לחבריך העובדים נועד לפגוע במעסיק. גם פרסום דברי אמת צריך להיעשות בתום לב ובדרך מקובלת.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il