תקנים במקרה של רשת יונים

  • תקן אש
    דביר רוננשיין | 10/06/2019 17:57

    לעו"ד..מצטט שורה חשובה מפתיח הפורום הנ"ל:
    "מי מאתנו לא נתקל בצורך ב"ביטוח" - השאלה היא איך מתנהלים כשקורה מקרה ביטוח?"
    שלום רב
    *האם לרשת נגד יונים יש תו תקן  ?
    *איך אפשר לדעת את דרגת ההתלקחות, כושר הבידוד, דרגת צפיפות העשן ואת דרגת עיוות צורה
    התפרקות והטפטוף הבועות בזמן שרפה -של הרשת נגד יונים ?
    * האם יש ביטוח מיוחד ספציפי על התקנה של רשת יונים או מוסיפים שורת סעיף על הרשת ?
    *האם רשת נגד יונים היא חובה בבניין משותף או בחירה ויש לכך סימוכין ?
    * האפשרות שהרשת עלולה להיות מותקנת ופרוסה מעלי, מעל הדירה שלי מעל רכושי ועלולה
    לפגוע ברכוש ובנפש פוגעת באיכות חיי מפחידה אותי ואני בשלב זה מצביע נגד ההתקנה בבניין.
    מבקש המלצתך והכוונתך מכוח דיני ביטוח
    בתודה מראש
    בכבוד רב

    • תקנים במקרה של רשת יונים
      עו"ד גיל קראוס | 12/06/2019 17:03

      צהריים טובים,

      שאלותיך אינן מתאימות לפורום משפטי זה.

      בגדול אמור להיות תו תקן גם לרשת יונים.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il