קו טלפון

  • קו טלפון בהתפטרות
    נאור | 10/06/2019 17:42

    שלום רב,
    התפטרתי ממקום עבודתי והמעסיק מסרב לשחרר לי את מס הטלפון שקיבלתי ביום הגיוס לעבודה לפני 3 וחצי שנים
    האם המעסיק יכול למנוע ממני לקבל את המס טל ששימש אותי גם לצרכים הפרטיים בכל תקופת העבודה?
    בטענה שיש קומת מספרים עוקבים שנשארים בחברה.
    מציין שעובדים שעזבו לפני שוחרר להם מס הטלפון
    אשמח לתשובה
    תודה מראש
    נאור בליסיה

    • קו טלפון
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 12/06/2019 09:28

      בוקר אור,

      אין איזהו כלל לענין זה או חוקיות מסויימת.

      לכן אני מציעה לך לנסות ולפתור ענין זה מול המעסיק. מחד זו מס' של המעסיק מלכתחילה - מאידך - אתה טוען כי היו כבר מקרים . אני לא רואה מכח איזו חובה המעסיק חייב לשחרר את הקו - ולכן הצעתי היא לנסות ולתפור זאת מולו.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com