דו"ח הדבקה

  • דוח
    מעיין | 03/06/2019 18:46

    שלום רב .
    בפסח קיבלתי דו"ח חנייה על השמשה ומיד פניתי אליכם , בדו"ח נכתב מספר הרכב לא נכון ונאמר לי פה לחכות אם יתוקן ויגיע לדואר ולא הגיע כלום מהם , אז ייתכן גם שהרכב לא צולם נכון כי עובדה שלא תיקנו..
    החשש שלי שפתאום יגידו לי לשלם יותר עקב זמן המתנה.. מה לעשות? חרדה אבל גם לא באלי לשלם את זה :(

    • דו"ח הדבקה
      יעקבי | 03/06/2019 19:23

      שלום מעין,

      צפי למשלוח דו"ח בדואר רשום 90 יום לאחר התאריך בו נרשם הדו"ח המוצמד לשמשה.