גישה למערכת כלים שלובים

  • הזדהות
    גולן | 27/05/2019 16:55

    אם אני נכנס לאתר הוצאלפועל דרך ההזדהות הממשלתית זה נחשב למסירת אזהרה? בכלל הצדדים או הלשכה רואים שצפיתי?

    • גישה למערכת כלים שלובים
      עו"ד אריאל שוורץ | 30/05/2019 12:28

      שלום רב,

      צפייה בהחלטה במערכת כלים שלובים לא מהווה תחליף המצאה לצורך הליכים מהותיים. יש לקחת בחשבון כי לנושה קיימת זכות לטעון כי עצם הצפייה מהווה תחליף ולפיכך אין לתעלם מהחלטות הוצל"פ שהתקבלו בתיקך.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      דרך אבא הלל סילבר 12 (בית ששון חוגי), רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com

      • מענה
        גולן | 30/05/2019 12:37

        תודה לך.

        לא התכוונתי לכלים שלובים אלא לכניסה דרך הזדהות ממשלתית לדף הבית של הזדהות ממשלתית ובו מופיע

        רשות האכיפה והגבייה - עידכונים לגבי חובות קיימים בהוצאה לפועל ובמרכז לגביית קנסות ואפשרות לשלם את החוב באופן ישיר.

        אודה למענה