פנסיה תקציבית

  • פנסיה צוברת
    דנה | 26/05/2019 12:42

    שלום רב

    אני עובד מדינה

    משנת 1996 עד 1.10.2003 עבדת במשרד ממשלתי בכוח אדם

    ב10/2003 עברתי לחוזה נש"מ, הכניסו אותי על פנסיה צוברת.

    האם זה תקין? האם עדין במועד זה היה ניתן להכנס בתקציבית, אם כן האם אני יכול לתבוע?

    • פנסיה תקציבית
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 27/05/2019 10:15

      בוקר טוב

      לצערי איני יכולה להשיב לך על שאלתך.

      על מנת להשיב לך יש לבדוק לא רק את השנים שבהם עבדת אלא באם היית זכאי להמשיך להכלל בפנסיה תקציבית ולא בפנסיה צוברת. בשים לב כי בשנת 2001 כבר לא נקלטו עובדים חדשים לפנסיה תקציבית וגם את תקופת ההתיישנות, שהרי משנת 2001 או משנת 2003 - כאשר חל השינוי עברו 16 שנים.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com