מגר פסירה - מפקחים על רישום מקרקעין

  • טטיאנה
    טטיאנה | 23/05/2019 20:38

    שלום

    איפה אני יכולה למצוא החלתה של המפקחת על המקרקעין-לא נמצא בנבו או בתקדין

    תודה רבה

    • מגר פסירה - מפקחים על רישום מקרקעין
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 26/05/2019 16:13

      שלום טטיאנה,

      משרד המשפטים הקים מאגר (חלקי) של פסיקת מפקחים. ניתן למצוא אותו באתר הרשות לרישום והסדר זכויות מקרקעין.

      להלן הקישור:

      https://www.justice.gov.il/Units/LandRegistration/LegalInfo/Pages/SearchPsika.aspx

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com

      • תודה רבה  לת
        טטיאנה | 26/05/2019 18:15

      • האתר לא עולה-ואין שם כלום- אם אפשר לקבל לינק מתאים  לת
        טטיאנה | 26/05/2019 18:33

        • לינק

          זה הלינק

          וכדי לפתוח את פסק הדין וצריך לעשות קליק על האייקון מצד שמאל - בצילום המצורף

          • צילום