ההבדל בין הסכם שכר טרחה ליפוי הכוח

  • המקום לרשום סיכום עם העוד
    סיגל | 23/05/2019 14:01

    כאשר מתקשרים עם עו"ד לצורך ייצוג על ידו, ומסכמים עימו שכל פשרה תעשה בכפוף להסכמת הלקוח בכתב, היכן זה אמור להיות רשום? האם רק בהסכם שכ"ט?  האם רק ביפויי הכוח? או האם בשניהם?

    תודה רבה

    • ההבדל בין הסכם שכר טרחה ליפוי הכוח
      גלעד סער עו"ד - כלכלן | 27/05/2019 16:33

      סיגל,

      הסכמות על דרך ההתנהלות של עורך הדין מול הלקוח שלו אמורות להיעשות בהסכם בין עורך הדין ללקוח ולא ביפוי הכוח שנועד להצגה לצדדי ג'.

      בברכה,

      גלעד סער, עו"ד-כלכלן
      מנהל פורום בתי משפט

      מנחם בגין 12, רמת גן
      טל': 03-5460383 ; מייל: gilad@gsaarlaw.co.il