שינוי פתאומי בפש"ר

  • שינוי פתאומי בפש"ר
    ארנון | 22/05/2019 22:54

              האם המנהל המיוחד /בימ"ש יכולים להחרים זכייה בהימורים אם אני כרגע בפשיטת רגל וזכיתי בסכום מסוים וקיבלתי כבר את הפרס ? המנהל המיוחד עדיין לא יודע על הזכייה שקיבלתי

           אותה בצ'ק   אפשר לעשות עם הנושים הסדר בשביל לגמור את החוב ולקבל הפטר ?

               זכייה בהימורים זה מחשב חוסר תום לב בשביל הרשויות ?