התעמרות מצד מנהל ישיר

  • מנהל מתעלל נפשית
    אהובה | 20/05/2019 12:12

    שלום רב,
    התחלתי עבודה חדשה באוגוסט 18. יש לציין שמנכ"ל המקום הוא זה שביקש ממני לעזוב את מקום עבודתי (עובדת עירייה) ולחבור אליו לעבודה. העבודה כאמור היא תחת מנהל ישיר שאינו המנכ"ל.
    המנהל הישיר לא אהב את החיבור ומיום היכנסי לעבודה מתעמר ומתעלל בי נפשית. הוא מפיץ עליי שמועות, משקר למנכ"ל באמירות של חוסר תיפקוד ומנהל מרדף ביריוני ואגרסיבי אחריי.
    לצערי הוא די מצליח כי הוא מיומן.
    כעת הוא מנסה להפעיל לחץ לפיטוריי. הוא הצהיר שיעשה הכול בכדי שלא אעבוד לצידו.
    לפני כמה ימים גיליתי שהוא כבר הבטיח את תפקידי למישהו אחר ואפילו לא טרח להודיע לי.
    כרגע אני מחפשת ייעוץ משפטי בעיניין.
    תודה מראש לעונים

    • התעמרות מצד מנהל ישיר
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 22/05/2019 10:24

      במקרה שלך אני אכן מציעה כי תפנה לקבלת ייעוץ אישי, שכן מדובר בהתעמרות מצד נהל ישיר אבל שאינו המעסיק שלך.

      יכולים להיות לכך - מס' פתרונות עם זאת אין הפורום המקום לדון בהם.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com