סילוק יד

  • פינוי מדירה
    אלי אוחנה | 15/05/2019 12:32

    שלום
    ברשותי דירה שרשומה בטאבו על שמי בלבד
    לפני כ20 שנה הסכמתי שבני יגור בדירה באופן זמני עד שיסתדר
    לצערי הוא השתלט על הדירה וכל הניסיונות בעבר לפנות אותו לוותה באיומים עליי ולכן ויתרתי
    נוצר מצב שכרגע אני זקוק לדירה הזו ומבקש מידע איך אפשר לפנות אותו מהדירה שהיא להזכיר בבעלותי

    • סילוק יד
      שיר | 17/05/2019 18:19

      ניתן להגיש תביעה לסילוק יד. מומלץ לפנות לעורך דין שעוסק בתחום

    • תביעת סילוק יד
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 19/05/2019 14:19

      שלום אלי,

      ככל שאינכם מצליחים להגיע לפינוי בהסכמה עליך להגיש כנגד בנך תביעה לסילוק יד מן הדירה.

      לאחר מתן פסק הדין ניתן לפעול לביצועו באמצעות לשכת ההוצאה לפועל.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com