פריצת דיסק נוספת שלא אובחנה טרם ניתוח

  • ניתוח עמוד שדרה
    סיון | 16/05/2019 16:37

    אבא שלי עבר ב16/4 ניתוח lumbar and lumbosacral fusion posterior technique
    אבל אין שום הטבה במצבו הוא טוען שיש לו הרדמות ברגל לא מרגיש אותה (היה לו גם לפני) כאבים בישבן וכאבי גב חזקים.
    כרגע מאושפז מטופל בסטרואידים ללא הטבה מחכה לmri הגיעו תשובות ביום שלישי שוחרר ברביעי כרגע מועמד לניתוח שני בשבוע הבא
    תוצאות הmri הגיעו ויש פריצת דיסק נוספת בL3
    אני שואלת איך לא שמו לב לזה לפני עבר ניתוח ב16/4 אחרי תוצאות של סיטי עמוד שדרה
    אודה לתשובה תודה.

    • פריצת דיסק נוספת שלא אובחנה טרם ניתוח
      עו"ד מיכל סטרוגו | 19/05/2019 00:17

      סיון שלום,

      כדי להשיב על השאלה, אני מציעה לך לפנות למומחה רפואי, רצוי בסיוע עורך דין המתמחה ברשלנות רפואית, עם כל החומר הרפואי המתייחס לטיפול באביך, לרבות צילומים שבוצעו לפני הניתוח, על מנת לבחון האם ניתן היה לאבחן את פריצת הדיסק, האם ניתן היה להסתפק בצילום סי טי של עמוד השדרה או שהייתה אינדיקציה לביצוע mri או בדיקות אחרות שלא בוצעו. נשאלת השאלה מדוע לא בוצעו. במידה והמסקנה תהיה שהיה צורך בביצוע בדיקות נוספות שלא בוצעו, אזי ניתן יהיה לומר שהטיפול והאבחון של מצבו של אביך טרם ביצוע הניתוח, היה רשלני וקרוב לוודאי ניתן היה למנוע ביצוע ניתוח נוסף.

      אשמח להשיב על כל שאלה שתתעורר,

      מאחלת הצלחה בניתוח

      מיכל

      בברכה,

      מיכל סטרוגו, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      בר כוכבא 23 (V Tower), בני ברק
      טלפון: 03-5114014 ; מייל: michalstrugo@mfs-law.com