חובות שנצברו לאחר כניסה לפשיטת רגל וביטולו

  • הליך פשר ואיחוד תיקים
    רועי | 14/05/2019 10:33

    היי

    בוטל לי הליך פשר היום.לפני חצי שנה קיבלתי דוח משטרתי שטרם שולם.היום בכוונתי לפנות

    לאיחוד תיקים.האם הדוח המשטרתי יכנס לאיחוד תיקים.או שיש צורך לשלמו כי כבר הייתי בפשר וקיבלתי אותו אחרי צו כינוס?

    בברכה.

    • חובות שנצברו לאחר כניסה לפשיטת רגל וביטולו
      עו"ד נילי רובינוב | 19/05/2019 13:41

      שלום וברכה,

      משאלתך עולה כי בוטל הליך פשיטת הרגל ומשכך לא ניתן לך צו הפטר והחובות שנצברו עד למועד פנייתך להליך פשיטת רגל לא נמחקו.

      כל חובותיך, בגינם נפתחו תיקי הוצאה לפועל, ייכנסו תחת תיק האיחוד שייפתח.

      בהצלחה!

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל והוצאה לפועל

      רחוב קרן קיימת לישראל 25, ראשון לציון
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com