גילוי מידע לגבי בני הזוג החדשים

  • גילוי מסמכים
    קרן | 13/05/2019 12:11

    שלום,
    בדיון בתביעה להפחתת מזונות שהגיש הגרוש (פעם שלישית), ביקשנו לגלות מסמכים. הגרוש לא הכים אולם השופט נעתר לבקשה . לגבי צד ג' (אשת הגרוש) הוא ממתין לנימוקיה מדוע לא לחשוף. הצד שכנגד אמר שגם הם יבקשו את גילוי המסמכים שלי ושל בן זוגי. שאלתי היא: אני ובן זוגי לא גרים ביחד. אני בדרום והוא במרכז. מנהלים משקי בית נפרדים. נאמר לי ע"י עו"ד כי אין זה חובה (בשל המצב) לגלות את המסמכים שלו. ולו בשל העובדה שאנו מנהלים משקי בית נפרדים. האם זה נכון? (לא שיש משהו להסתיר, בכלל לא, רק להיות בטוחה). תודה

    • גילוי מידע לגבי בני הזוג החדשים
      עו"ד מיקי חשמונאי | 20/05/2019 15:23

      קרן שלום,

      העובדה שאת ובן זוגך, גרים בנפרד ובמקומות רחוקים זה מזה, מהווה נימוק טוב, להתנגדות לחשיפת המידע לגביו, שכן על פניו נראה שאין ביניכם כל שיתוף כלכלי, כך שיכולתו הכלכלית, אינה משפיעה על יכולתך לספק את צרכי הילדים ו/או להשפיע על הפחתת / הגדלת המזונות, שמשלם הגרוש.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il