הרכב החדש שהזמנתי הגיע חלוד

  • ביטול עסקת רכב חדש 0 קמש
    סמי | 12/05/2019 10:32

    רכשתי רכב חדש נסיאן קשקאי 2019 - 0 ק"מ מחברת הליסינג אוויס

    אחרי יום מצאתי שהאגזוז של הרכב והצלחות האחוריות חלודות; פניתי לאחד ממרכזי השירות של קרסו( יבואן ניסן) לצורך בדיקה במסגרת האחריות, והחליטו שהם מחליפים את החלקים החלודים, עם זאת שמתי לב שעדיין יש חלקים חלודים שלא הוחלפו. התקשרתי לשירות של לקוחות של קרסו לבדוק ביטול עסקה או רכב חדש והם אמרו שיש לבדוק זאת מול אויס מכיוון שהם אלה שמסרו את הרכב.

    רציתי לבדוק האם אני יכול לדרוש ביטול העסקה ולקבל את כספי בחזרה או לדרוש רכב אחר חדש במקומו?

    תודה מראש

    • הרכב החדש שהזמנתי הגיע חלוד
      ליאור חאיק, עו"ד | 16/05/2019 15:49

      היי סמי

      רצוי לתת ליבואן אפשרות לספק רכב חדש אחר ללא פגמים.

      ככול והוא נכשל בכך, אפשר לתבוע את ביטול העסקה והשבת הכספים ששולמו מאחר ומדובר באי התאמה לפי חוק המכר.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com