תקפות הסכם שכט לגבי תק' חדשות

  • תקפות הסכם שכט לגבי תק' חדשות
    אור | 10/05/2019 21:57

    ועדה רפואית עליונה דחתה תביעה לסיעוד שבה נידונה התקופה שמשנת 2012 ואילך.

    ויש צורך לערער על כך בבית דין אזורי לעב', לפיכך העו"ד והלקוח חתמו הסכם שכ"ט

    בהסכם רשום ש ציטוט:

    "בגין הטיפול בהליכים לקבלת תגמולי סיעוד ישולם שכ"ט בשיעור של 20% בצירוף מע"מ מכל סכום שישולם בגין סיעוד מקרן הפנסיה".

    שאלתי היא:

    ככל שבית הדין יקבל את הערעור ויוחלט שתתקיים ועדה רפואית נוספת (ועדה X )בנושא סיעוד שבה ייצג העו"ד הנ"ל, או ככל שיוחלט שימונה מומחה מטעם בית הדין שיחליט לגבי הסיעוד , ברור שלפי הסכם שכ"ט שפורט לעיל העו"ד יקבל את 20 האחוזים שלו לגבי כל התקופה שלגביה תכריע הועדה, או יכריע המומחה בית הדין שימונה.

    אלא שרציתי לודא שלאחר סיום אותה התקופה שלגביה יוכרע ע"י ועדה X או ע"י המומחה בימ"ש, ככל שהלקוח יעבור בקרן ועדה חדשה על מנת לקבל קצבת סיעוד לתקופה נוספת, קרי לתקופה חדשה (שלגביה לא הוכרע ע"י מומחה בימ"ש או ע"י ועדה X) הלקוח לא יהיה חייב לעו"ד דבר , למרות הציטוט שלקוח מההסכם ואשר פורט לעיל ?

    תודה רבה