האם הקבלן חייב לבנות תוספות למי שלא בנה?

  • תמ״א 38
    בניין משותף בבנייה | 08/05/2019 07:25

    שאלה; בניין שנמצא בבניית תמ״א שיפוץ ובניית דירות חדשות השאלה היא בחלק האחורי של הבניין חלק מהדיירים בנו תוספת למטבח עוד לפני התמ״א וחלק מהדיירים לא עשו את התוספת  השאלה האם הקבלן מחוייב לבנות לדיירים את התוספת כדי שהבניין יראה דומה בכל חלקיו במעדה והקבלן לא ייעשה את התוספת יישאר כוך בניין הקומות כי חלק בנו וחלק לא

    • האם הקבלן חייב לבנות תוספות למי שלא בנה?
      עו"ד אלעד וייסטוך | 14/05/2019 16:14

      שלום וברכה,

      אין הגדרה בחוק או בתקנות האם הקבלן חייב לבנות תוספת כזו.

      ההוראות לגבי מה הקבלן צריך לבנות צריכות היו להיות בהסכם בין בעלי הדירות לקבלן.

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      מנחם בגין 12 רמת גן
      טל': 03-6122111; מייל: elad@weislaw.co.il