זימון עדים לבית משפט

  • זימון עדים של הצד השני
    אילני | 05/05/2019 19:00

    אני מנהל תיק רשלנות רפואית. רוצה לזמן לחקירה את עדי הנתבעת (מנהל מחלקה ורופאים שלא יגישו תצהיר עדות ראשית מטעם בית החולים) האם עלי לפנות לבית החולים לזמן אותם או לפנות לבית המשפט שיזמנם ?

    אני מניח שתצהיר עדות ראשית לא יתנו לי , האם לחקור אותם מידית בחקירה נגדית באישור בית המשפט או שאין צורך באישור כזה?

    יודגש אלו עובדי בית החולים שלא אמורים להעיד או להגיש תצהירים מטעם בית החולים

    תודה

    • זימון עדים לבית משפט
      רונית דרשלר, עו"ד | 07/05/2019 09:13

      אילני שלום,

      ככל וברצונך שאותם הרופאים, שאינם המצהירים של הנתבעת, יהיו עדים מטעמך- עלייך להגיש תצהירי עדות ראשית ולהגיש בקשה לזימונם כעדים מטעמך. במצב זה תוכל לחקור אותם בחקירה ראשית וחוזרת בלבד.

      ככל וברצונך לחקור אותם בחקירה נגדית, תגיש בקשה לבית המשפט להורות לנתבעת לזמנם.

      בהצלחה,

      רונית דרשלר, עו"ד

      רחוב הנדיב 71 הרצליה

      טלפון: 052-8842842 פקס: 09-9671144

      אימייל: ronit@drch-law.com