המשך התדיינות למרות ערעור על החלטת ביניים

  • הוראות לא ברורות של רשמת בתיק בבית דין אשורי לעבוד
    אור | 04/05/2019 15:09

    בבית דין אזורי לעבודה הרשמת קבעה כי המערערת בגלל כשלים טכניים בסריקה קודמת תעביר לתיק את הודעת הערעור וכמו כן קבעה כי המזכירות תעביר את ההכרעה למותב מוסמך.

    אציין כי בתיק קבוע דיון ליולי השנה.

    שאלתי היא:

    מה הכוונה שהמזכירות תעביר את ההכרעה למותב מוסמך? ואיך זה מתיישב עם העובדה שקבוע דיון בתיק בפני כבוד הרשמת שבקשה מהמזכירות להעביר ההכרעה למותב מוסמך מבלי שאותה רשמת ביטלה את הדיון הקבוע בפניה?

    תודה רבה

    • המשך התדיינות למרות ערעור על החלטת ביניים
      גלעד סער עו"ד - כלכלן | 06/05/2019 13:51

      אור,

      אני מניח שמדובר בערעור על החלטת ביניים ושהרשמת העבירה את ההכרעה בערעור על אותה החלטת ביניים למותב מוסמך ללא קשר לדיון בתיק העיקרי שממשיך כרגיל. אם זה אכן המצב ואתה חושב שלהכרעה בערעור יש השפעה על התיק בשלב שבו הוא נמצא כרגע והדיון בערעור יקבע למועד מאוחר ממועד הדיון הקבוע בתיק העיקרי, תוכל לבקש להקדים או לאחר את אחד מהמועדים.

      בברכה,

      גלעד סער, עו"ד-כלכלן
      מנהל פורום בתי משפט

      מנחם בגין 12, רמת גן
      טל': 03-5460383 ; מייל: gilad@gsaarlaw.co.il