הספר גרם נזק לשיער שלי

  • הספר גרם לי נזק לשיער
    מורן | 28/04/2019 17:27

    היי אני הלכתי לספר שהמלצו לי אלו לעשות שיער פעם ראשונה הייתי אצלו עשה לי עברה. חמצן נפל לי כול השיער בכיור אצלו יצאתי בלי שיער ואני אישה שעובדת ונשוא עם ילדים ממש קשה ליראות את עצמאי בצורה כזאת

    ולא לוקח אחריות על המצב של הרס והשאלה שלי אם יש אפשרות לעשות משהו בנוגע הזה כי הבנתי שהוא הרס לעוד נשים את השיער ואני לא מוכנה לשבת בשקט על ובשביל שאני ישים תוספות או פה עולה הרבה כסף

    ופעם אחד הוא הרכיב לי תוספות שיער ויום למחרת הורדת את זה כי היה ניראה מזעזע וגם לקח ממני כסף אלפיים שקל ואני זועמת אלו כול פעם אני רואה את עצמאי במראה

    • הספר גרם נזק לשיער שלי

      מורן שלום,

      נשמע בהחלט מאוד כואב ומתסכל.

      ניכר כי הספר התרשל כלפיו וגרם לך לנזק.

      אני מציעה לך לשמור כל התכתבות או שיחה עמו וכן לשמור צילומים של הנזק לשיערך (למרות הקושי).

      כדאי להתייעץ עם עורך דין בתחום הנזיקין.

      מאחלת לך רק טוב.

      בברכה,

      רונית דרשלר, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      הנדיב 71, הרצליה
      טלפון: 052-8842842 ; מייל: ronitdr10@gmail.com