סירוב להנפיק כרטיס DEBIT

  • חברת כאל לא מאשרים כרטיס אשראי ללא שום סיבה
    מני | 22/04/2019 23:31

    שלום רב, היה לי כרטיס ויזה Debit ללא שום מסגרת אשראי, ללא התחייבויות כלל. באחד הימים פשוט עזבתי את הבנק (כמובן שהחשבון היה מאופס ללא התחייבות) ועברתי לחברה אחרת.

    כאשר עברתי לחברת בנק אחרת הונפק לי כרטיס אשראיט חדש של ויזה Debit אך משום מה חברת ויזה כאל סרבה להפניק לי כרטיס. כאשר התקשרתי לברר הם טענו שהנושא מטופל על ידי מחלקת "מניעה" ואך ורק הבנקאית שלי רשאית לשוחח איתם. עבר מעל שבוע והם לא חזרו לבנקאית שלי ומורחים אותנו.

    אדגיש ואומר הכרטיס היה ללא מסגרת, ללא שום התחייבות כלל הכל היה תקין ב-100%.

    לעולם לא היה לי שום בעיה מול הבנק/ חברת כאל בטח לא עיכולים וכל מני דברים כאלו חלילה.

    שאלתי היא האם מבחינה חוקית חברה כמו כאל רשאית להפלות אדם ללא שום סיבה ולא להנפיק כרטיס כלל?

    האם מדובר על עילה לתביעה על עוגמת הנפש וההפליה שהחברה מבצעת כנגדי (ללא כל סיבה, ולא תהיינה שום בעיה להוכיח שאין כל סיבה לאי הנפקת הכרטיס).

    אודה לעזרתך, אם ויש צורך אקבע פגישת יעוץ מה שקורה כאן לא הגיוני ואיננו תקין.

    • סירוב להנפיק כרטיס DEBIT
      עו"ד אבי זילברפלד | 24/04/2019 21:40

      שלום רב,

      על פניו הסירוב תמוה ומחייב פעולה מצדך. פנה לעו"ד המתמחה בתחום.

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il

      • גם אני באותו סרט
        עובדיה | 28/06/2021 14:53

        אני מניח שיש עוד כמוני מה הפתרון האם אין כאן עילה לתביעה יצוגית?

        • דוד
          דוד | 02/09/2022 14:35

          כן גם לי יש סירוב להנפיק דביט ומיזה כאל ושהסנקאיל מנסה לדבר איתם במיילם טלפונים קרוב לחודשיים אין תגובה

    • גם לי מסרבים
      אלי | 27/01/2024 23:49

      הם אומרים לי תגיד לבנק שלך שיפנה למחלקת מניעה של כאל פשוט לא הגיוני מה שהם עושים לנו.