הארכת מועד

  • טענות כנגד הארכת מועד הגשת כ הגנה
    מיכל | 17/04/2019 15:41

    בבית הדין האזורי לעב'  הוגש ערעור על  קביעות ועדה רפואית עליונה , הנתבע שהיא קרן פנסיה גדולה מבקשת ע"י עורך דינה להאריך את  מועד הגשת כתב ההגנה בטענה שיש לה עומס לקראת החג.

    אם בית הדין יעתר לבקשתה יוותרו רק 11 יום ללמוד את כתב ההגנה טרם קיום דיון ראשון בתיק, אני התובע בתיק  ואני לא מיוצג על ידי עורך דין ולא אצליח ללמוד את כתב הגנה (שאמור להיות מוגש כנגד 72 עמודי כתב ערעור + נספחים) רק ב11 יום שיוותרו טרם התקיימות דיון 1 בתיק.

    מה ניתן לטעון על מנת שבית הדין לא יעתר לבקשת הנתבעת להאריך מועד הגשת כתב הגנה? האם הטענה שאין עו"ד ו ש 11יום לא יספיקו לתובע שאינו מיוצג ללמוד את כתב ההגנה זו טענה טובה?

    האם יש כלל כלשהו בעניין  הזמן שאמור להיות בידי התובע ללמוד את כתב ההגנה  לפני התדיינות ראשונה בכלל ובמצב שאין לו עו"ד מייצג בפרט?

    מה ניתן לטעון בנוסף לכך?

    • הארכת מועד
      עו"ד טליה שנברגר | 18/04/2019 17:54

         מיכל שלום רב,

      קשה לי להאמין שבית הדין יסרב להארכת המועד בגלל שיוותרו בידך רק 11 ימים ללמוד את החומרים.

      אם את חושבת שהמועד קצר מידי עבורך - תשקלי לדחות את מועד הדיון.

      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talya@sba-law.co.il