כשלון בבחינה הלשכנ

  • הבחינה הסתיימה בכביכול כישלון
    רמי | 15/04/2019 15:02

    לא עברתי בחינה רפואית בהתמחות על .הגשתי ערעור ולאחר קבלת תוצאות ,קיבלתי 64 נקודות כאשר נדרש 65 על מנת לעבור.

    מבחינת ועדת הבחינות ,בחינה עבורי הסתיימה בכשלון.

    ברצוני לתבוע את ועדה ולהגיש ערעור חוזר.בחינה הייתה מאוד בעייתית ויש הרבה שאלות שניתן לערער שוב.טרם קיבלתי פירוט דחיית שאלות שהוגשו לערעור.

    מי עוסק בעיניין ?למי יש נסיון מול גורם הנ''ל?

    • כשלון בבחינה הלשכנ
      עו"ד ענבל תמם | 18/04/2019 01:24

      שלום רב,

      קיימים עורכי דין שמייצגים במקרים כגון אלה ומתמחים בנושא.
      מומלץ לבדוק עם מי אשר עשה זאת.

      בהצלחה רבה וחג שמח

      בברכה,

      ענבל תמם, עו"ד
      מנהלת פורום לימודי משפטים

      המשוט 6, יבנה
      טל': 050-2551800; מייל: inbalta2@gmail.com